Ο Διαχειριστής της ΟΡΘΟΔΟΞΗΣ ΦΩΝΗΣ : Αφόρητη η κατάσταση με τα “oρθόδοξα” ιστολόγια που τρέμουν και αποκρύπτουν την άλλη άποψη !

 Αγαπητό ιστολόγιο, Χριστός Ανέστη!

Σας στέλνω το παρακάτω κείμενο και εάν θέλετε το ανεβάζετε..
Ευχαριστώ πολύ!
Ολυμπιάς  Χρυσοστόμου 

Λογοκρισία  και  σπίλωση από ορθόδοξο ιστολόγιο
Διαπίστωσα ότι το ιστολόγιο «κρυφό σχολειό» δεν ανεβάζει όλα τα σχόλια τα οποία αντικρούουν την δική του άποψη, και ακόμα χειρότερα ανεβάζει 1-2 και μετά σε κόβει δημιουργώντας εντυπώσεις υπέρ του. Στην δική μου περίπτωση, αφ’ ενός κατέβασε τα δυο σχόλια  που είχε ήδη αναρτήσει,  αφ’ ετέρου με  μπλόκαρε γράφοντας και επιπλέον σχόλιο μομφής εναντίον μου.        
Επιτομή από  την απάντηση που του έστειλα, την οποία επίσης δεν ανέβασε:

Αγιοποιήσεις -- Του Αθανασίου Σακαρέλλου, θεολόγου

Ο φίλος Misha γράφει:


Παράθεση:
παρεμβαίνω για να μεταφέρω την προσωπική μου μαρτυρία για την οσία γερόντισσα Ταρσώ, την δια Χριστόν σαλή. 
η γερόντισσα Ταρσώ ,είχε διορατικό και προορατικό χάρισμα και έχει μεγάλη παρρησία στον Θεό.
 
φυσικά η μακαρία Ταρσώ δεν ασπαζόταν κανενός είδους ακραίο ζηλωτισμό και αυτό το μεταφέρω μετά λόγου γνώσεως καθώς υπήρξα συνομιλητής της πολλές φορές!
 
Ο ομότιμος καθηγητής Ποιμαντικής Ψυχολογίας, της Θεολογικής Σχολής του Παν.  Αθηνών,  Ιωάννης Κορναράκης, ο οποίος είναι και ο συγγραφέας του βίου της, γράφει για μερικά περιστατικά στα οποία η γερόντισσα διεχώριζε σαφώς την θέση της από τους ματθαιϊκούς, δεχόμενη την ιερωσύνη και τα μυστήρια των ιερέων που υπάγονται στο Οικ.Πατριαρχείο και την Εκκλησία της Ελλάδος, ασπαζόμενη το χέρι τους, ζητώντας τους να εύχονται κλπ
 
το ότι οι ματθαιϊκοι, μέσα στον φανατισμό τους, δεν έδειξαν κανέναν σεβασμό στην γερ. Ταρσώ αποδεικνύεται από το ότι αμέσως μετά την κοίμησή της γκρέμισαν το παράπηγμά της με μπουλντόζα, προσπαθώντας να εξαφανίσουν κάθε ίχνος της παρουσίας της στη Μονή Πευκοβουνογιατρίσσης.
 

Κοσμάς:
Δεν μπορώ ούτε να συμφωνήσω, ούτε να διαψεύσω τα όσα γράφει πιό πάνω ο αγαπητός
Misha, αφού δεν έχω ιδία αντίληψη για το πρόσωπο αυτό. 

Βυζαντινή μουσική Δοξαστικό Αναστάσιμοι Ύμνοι -- Orthodox Hymns


O Συναξαριστής της ημέρας.

Δευτέρα, 24 Απριλίου 2017

Ελισσάβετ οσίας, της θαυματουργού, Σάββα του στρατηλάτου, Αχιλλέως, Φήλικος, Φορτουνάτου ιερομάρτυρος, Δούκα του Μυτιληναίου (1564), Νικολάου (1795), Ακυλίνας, Γεωργίου των νεομαρτύρων.

Ἡ Ὁσία Ἐλισάβετ καταγόταν ἀπὸ τὴν Ἡράκλεια τῆς Θράκης καὶ ἔζησε τὸν 5ο αἰώνα μ.Χ. Οἱ γονεῖς της, Εὐνομιανὸς καὶ Εὐφημία, ἦταν ξακουστοὶ καὶ ὀνομαστοί, φημισμένοι γιὰ τὰ πλούτη τους καὶ περίφημοι γιὰ τὴν ἀρετή τους. Κατοικοῦσαν κοντὰ στὴν Ἡράκλεια, στὸν τόπο ποὺ ἀπὸ παλιὰ ὀνομαζόταν Θρακοκρήνη καὶ ἀργότερα Ἀβυδηνοί. Ζοῦσαν μὲ εὐσέβεια ἔχοντας ὡς πρότυπο τὸν Ἰώβ. Ποθώντας δὲ μὲ πάθος νὰ μιμηθοῦν τὴν φιλοξενία τοῦ Ἀβραάμ, ἁπλόχερα βοηθοῦσαν ὅλους, ὅσοι εἶχαν ἀνάγκες ὑλικές.

Συγκλονίζει ο εν ενεργεία πλωτάρχης με 10 παιδιά!

«Είναι ευλογία Θεού» λέει για την οικογένεια ο λαμπρός αξιωματικός Ιωάννης Γεωργόπουλος

Είναι πλωτάρχης του Πολεμικού Ναυτικού, καλός επαγγελματίας, αλλά και εξαιρετικός οικογενειάρχης, ως πατέρας... 10 παιδιών! Ο λόγος για τον Ιωάννη Γεωργόπουλο, ο οποίος, όπως αποκαλύπτει αύριο, Κυριακή, στις 11.30, η εκπομπή της ΕΡΤ1 «Με αρετή και τόλμη», είναι μόνιμος αξιωματικός του Πολεμικού Ναυτικού και μαζί με τη σύζυγό του Ειρήνη έχουν μια λαμπρή οικογένεια.

Ολα τα παιδιά τους είναι γεννημένα από το 1996 έως το 2014, ενώ δύο από αυτά, οι μεγαλύτερες κόρες τους, ακολουθούν στρατιωτική καριέρα! Συγκεκριμένα, η πρώτη κόρη του Χριστίνα είναι δευτεροετής φοιτήτρια στη Σχολή Ευελπίδων και η δεύτερη, η Ειρήνη, πρωτοετής στη Σχολή Μονίμων Υπαξιωματικών Ναυτικού (ΣΜΥΝ).