Με ΑΠΟΛΥΤΗ επιτυχία πραγματοποιήθηκε η προγραμματισμένη συγκέντρωση του Ιερού Λόχου 2012

 (με την υποστήριξη της Πατριωτικής Ένωσης Ελλήνων Πολιτών Ωραιοκάστρου, του Πατριωτικού Ελληνικού Συνδέσμου "Ελληνοκρατείν" και πατριωτικών σωματείων).





Από νωρίς το πρωί ομάδες περιφρούρησης του Ιερού Λόχου 2012 είχαν καταλάβει τον χώρο της συγκέντρωσης  μπροστά από το άγαλμα του Βότση στο Λευκό Πύργο.

***

Ο Ανώνυμος άφησε ένα  σχόλιο για την ανάρτησή σας "Με ΑΠΟΛΥΤΗ επιτυχία πραγματοποιήθηκε η προγραμματι...":

Αυτό το Ελλάς ή Τέφρα από που προέκυψε ως σύνθημα? Με αυτό το σύνθημα έπρεπε να διαδήλωναν όλοι οι αντιοικουμενιστές έξω από παπικούς ναούς κατά την Τετάρτη των Τεφρών να φρίξει ο Φραγκίσκος....

Προηγουμένως, επισκεφθήκαμε το "άβατο" της Καμάρας παίρνοντας μαζί μας τα πανό  (ΚΕΕΦΡΑ κλπ), αναγκάζοντας τους 3-4 παριστάμενους αναρχικούς να τρέχουν  στα στενά πανικόβλητοι!

Όταν  στις 12 μμ,  ξύπνησαν τα τσιράκια της Νέας Τάξης, πραγματοποίησαν αντισυγκέντρωση!

Δυστυχώς ένας συμπολίτης μας που έτυχε να διέρχεται με ποδήλατο από την παραλία, σχετικά κοντά στους αναρχοάπλυτους, που δεν είχε απολύτως καμία σχέση με το Σύλλογο μας, άκουσε να τον αποκαλεί κάποιος "φασίστα". Τότε δέχθηκε απρόκλητη επίθεση: δεκάδες αναρχικοί όρμησαν πάνω του χτυπώντας τον με στηλιάρια .. Η αντίδραση των περαστικών που επενέβησαν
 ανάγκασε την αστυνομία να  σπεύσει στο σημείο και να συλλάβει 3 θρασύδειλους (αντι)εξουσιαστές.

Μετά τις ομιλίες (έχουν βιντεοσκοπηθεί και θα προβληθούν προσεχώς), ακολούθησε μαχητική πορεία κατά μήκος όλης της παραλίας (πέρασε μπροστά από δεκάδες χιλιάδες Θεσσαλονικείς που την καταχειροκρότησαν) και έφθασε μέχρι τα δικαστήρια.


Ευχαριστούμε πολύ όλους όσους συμμετείχαν. Συγχαίρουμε τις ομάδες περιφρούρησης που με απόλυτη υπευθυνότητα ανέλαβαν το απαραίτητο αυτό έργο. 
Προσεχώς βίντεο και φωτογραφίες.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Αυτό το Ελλάς ή Τέφρα από που προέκυψε ως σύνθημα? Με αυτό το σύνθημα έπρεπε να διαδήλωναν όλοι οι αντιοικουμενιστές έξω από παπικούς ναούς κατά την Τετάρτη των Τεφρών να φρίξει ο Φραγκίσκος....