Ο Kyprianos Christodoulides άφησε ένα νέο σχόλιο για την ανάρτησή σας "Σχόλιο ανώνυμου στο "Άρθρο της Ορθόδοξης Ομολογιακ...":

Ο Ανώνυμος έγραψε : «Κυπριανέ ( ... ) από χαρακτήρες και συμπεριφορές ανθρώπων σαν και του λόγου σου που δεν έχουν καλή θέληση και διάθεση, που είναι εριστικοί και προσβλητικοί ή που έχουν συμφέροντα ώστε να συντηρούνται οι διχοστασίες και οι διαιρέσεις χωρίς καμία προοπτική λύσης χορτάσαμέ!»

Κυπριανός : Πολύ θα σας παρακαλούσα να μου υποδείξετε, από ποια σημεία των γραφομένων μου προκύπτει ότι, ο χαρακτήρας μου και η συμπεριφορά μου, «σας χόρτασε» ; Επειδή, του λόγου μου, δυσκολεύεται να διακρίνει - εκ των γραφομένων στο σχόλιο που κατέθεσα - κακή θέληση και διάθεση, εριστικότητα, προσβολή εσάς του Ανώνυμου, αλλά και του αρθρογράφου, ή το ακόμη χειρότερο «υποκρυπτόμενο συμφέρον προς συντήρηση διχοστασιών και διαιρέσεων».

Ειλικρινά, σας δηλώνω ότι λαίμαργος (αχόρταγος μάλλον) δεν είμαι και μπορώ να αντέξω περισσότερα ... «του λόγου μου» ... από εσάς. Όσον αφορά δε στο σημείο της λαϊκής έκφρασης, στο οποίο εστίασα, δεν το έκανα για να θολώσω τα ήδη θολωμένα νερά. Εστίασα εκεί, επειδή έστω και φραστικά, καθώς έγραψα, μας προσάπτεται η απαράδεκτη κατηγορία να έχουμε εμείς συνήγορο τον διάβολο. Δεν έγραψα ότι τον έχετε εσείς, όντας υμείς γνωστοί για την καλή σας θέληση και διάθεση. Εμείς είμαστε οι εριστικοί, οι προσβλητικοί, οι ιδιοτελείς, οι διαιρετικοί και οι διχοτόμοι.
Εν τη μεγαθυμία σας, συγχωρέστε μας. 


***
Ο  Ανώνυμος άφησε ένα νέο σχόλιο για την ανάρτησή σας "Ο Kyprianos Christodoulides άφησε ένα νέο σχόλιο ...":

Λυπάμαι για την πνευματική σου κατάσταση και για τα σκοτάδια που δημιουργεί το εγώ σου. Λυπάμαι που δεν διαβάζεις τι σου γράφει ο άλλος. Ο λόγος σου είναι γεμάτος μίσος και ειρωνεία. Εμείς....Εσείς....συγχωρέστε μας και εν τέλει τίποτα ουσιαστικό, πρακτικό και καλό δεν έχεις να πεις με αγάπη και προς Δόξαν Θεού και Λάμψη Αληθείας. Σε πείραξε το ανώνυμος και το κοπανάς συνέχεια λες και με το Κυπριανός εγώ ξέρω ποιος είσαι ή αυτό είναι η ΟΥΣΙΑ!! Πες με, με το όνομα ΑΠΕΙΛΗ ή ΜΙΣΗΤΟΣ για να νιώθεις και ωραία. Δεν απάντησε και ο φίλτατος όπως ανέμενα. Οπότε δεν συνεχίζω ούτε εγώ - άλλωστε δεν άφησες να πούμε και τίποτα ουσιώδες - τα τίναξες στον αέρα... Αυτός όμως ο διάλογος που είχαμε είναι χαρακτηριστικό των Έσχατων Χρόνων...Μίσος και διχόνοια αναδύεται χωρίς καμία αυτοκριτική, καλή προαίρεση, καλό αγώνα και διαλλακτικότητα από ανθρώπους - αδέλφια με ίδια πίστη, με ίδιο Θεό και με ίδιους ΤΕΡΑΣΤΙΟΥΣ αντιπάλους και εχθρούς και μάλιστα λίγο πριν αυτοί οι αντίπαλοι και εχθροί εμφανίσουν τον "Μεγάλο τους Βασιλέα"... 

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Λυπάμαι για την πνευματική σου κατάσταση και για τα σκοτάδια που δημιουργεί το εγώ σου. Λυπάμαι που δεν διαβάζεις τι σου γράφει ο άλλος. Ο λόγος σου είναι γεμάτος μίσος και ειρωνεία. Εμείς....Εσείς....συγχωρέστε μας και εν τέλει τίποτα ουσιαστικό, πρακτικό και καλό δεν έχεις να πεις με αγάπη και προς Δόξαν Θεού και Λάμψη Αληθείας. Σε πείραξε το ανώνυμος και το κοπανάς συνέχεια λες και με το Κυπριανός εγώ ξέρω ποιος είσαι ή αυτό είναι η ΟΥΣΙΑ!! Πες με, με το όνομα ΑΠΕΙΛΗ ή ΜΙΣΗΤΟΣ για να νιώθεις και ωραία. Δεν απάντησε και ο φίλτατος όπως ανέμενα. Οπότε δεν συνεχίζω ούτε εγώ - άλλωστε δεν άφησες να πούμε και τίποτα ουσιώδες - τα τίναξες στον αέρα...Αυτός όμως ο διάλογος που είχαμε είναι χαρακτηριστικό των Έσχατων Χρόνων...Μίσος και διχόνοια αναδύεται χωρίς καμία αυτοκριτική, καλή προαίρεση, καλό αγώνα και διαλλακτικότητα από ανθρώπους - αδέλφια με ίδια πίστη, με ίδιο Θεό και με ίδιους ΤΕΡΑΣΤΙΟΥΣ αντιπάλους και εχθρούς και μάλιστα λίγο πριν αυτοί οι αντίπαλοι και εχθροί εμφανίσουν τον "Μεγάλο τους Βασιλέα"...