ΕΥΓΝΩΜΟΝΩ ΤΟΝ κ. ΖΟΥΡΑΡΙ !!!! -- του Μητρ. Καλαβρύτων κ. Αμβροσίου

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΝ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟ κ. ΖΟΥΡΑΡΙ

zouraris-kalabriton
Στην εκπομπή με τον Σπύρο Χαριτάτο μίλησε ο Κώστας Ζουράρις, Υφυπουργός Παιδείας για τον Φιντέλ Κάστρο, τις σχέσεις με την Εκκλησία και ορισμένους Μητροπολίτες.
«Ήταν μια μεγάλη φυσιογνωμία της ανθρωπότητας ο Φιντέλ Κάστρο, μαζί με τον Τσε Γκεβάρα. Αποδήμησε εις Κύριον και μας αφήνει πιο φτωχούς και λιγότερο επαναστάτες…», είπε στον Alpha 96.5 και τον Αlpha 989 ο υφυπουργός Παιδείας, Κώστας Ζουράρις για τον θάνατο του ηγέτη της «Κούβας ενώ χαρακτήρισε «μ@λ@κες» όσους τον αποκαλούν «δικτάτορα» λέγοντας χαρακτηριστικά «βαριέμαι να μιλάω γι’ αυτούς».
Σε ερώτηση για τη σχέση του με την Εκκλησία και ορισμένους Μητροπολίτες, ο κος Ζουράρις εμφανίστηκε λάβρος κατά του Μητροπολίτη Καλαβρύτων και Αιγιαλείας, Αμβροσίου: «Με τον γέρο τον Μητροπολίτη Αμβρόσιο δεν γίνεται «να τα έχω καλά». Με τον «παλιό χωροφύλακα». Το «φασισταριό». Αντί να πάει σε ένα μοναστήρι να κλειστεί και να σώσει ό, τι απέμεινε από την ψυχή του στα υπόλοιπα χρόνια που του χαρίζει ο Θεός, λέει αυτές τις αηδίες. Ο Αρχιεπίσκοπος τον στήριξε γιατί είναι γεροντάκι ο Αιγιαλείας, είναι μητροπολίτης και μπορεί να του ξεφεύγει και να λέει και κανένα σωστό. Δεν υπήρχε τίποτα το χριστιανικό με την έννοια της πραότητας, της καταλλαγής, δεν υπήρχε τίποτα το χριστιανικό πχ (όπως) από τον διάλογο του Χριστού με την πόρνη στην Κανά. Τί να σου πω δηλαδή; Σαν τζιχαντιστής μιλούσε».
Όπως είπε ο ίδιος ο κος Ζουράρις, πάντως, «η Ορθοδοξία περιλαμβάνεται στην πολιτιστική μου συγκρότηση».
******************************

ΣΗΜΕΙΩΣΗ

Αγαπητοί μου Αδελφοί,
 ________Ο κ. Ζουράρις υπηρετεί μια Κυβέρνηση, που αυτοαποκαλείται «ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ», η οποία σκοό της και στόχο της έθεσε να γκρεμίσει την Ορθοδοξία μας και συγχρόνως να αναδείξει τον Ισλαμισμό στην δύστυχη Χώρα μας! Κορυφαίοι παράγοντες της Κυβερνήσεως αρνήθηκαν τον θρησκευτικό όρκο, υπερηφανεύονται και προβάλλουν ως αστεφάνωτα ζευγάρια, καμαρώνουν για τα αβάπτιστα παιδάκια τους, καταργούν τις εθνικές εορτές, αλλοιώνουν την ιστορία μας, π.χ. ομιλούν για τον συνωστισμό της Σμύρνης, κλπ. κλπ. Ο ΦΙΛΟΣΟΦΟΣ κ. Ζουράρις όχι μόνον δεν ενοχλείται από όλα αυτά, αλλά καί αποδέχθηκε το αξίωμα του Υφυπουργού  της Παιδείας!  Δηλ. συμπράττει στον αφανισμό της Χώρας μας! 
________Δίδοντάς του μια αφορμή μήπως και ανοίξουν τα τυφλωμένα ματάκια της ψυχής του, από τη θέση αυτή τον πληροφορούμε ότι οι .........ΒΛΑΚΕΣ ΠΟΛΩΝΟΙ με πρόσφατη απόφασή τους ανεκήρυξαν τον Χριστό μας ως ΒΑΣΙΛΕΑ ΤΗΣ ΠΟΛΩΝΙΑΣ! 
___________Απολαύστε το!
 + Ο Κ και Αι. Αμβρόσιος

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

+Ι.Γ.Ζ.

Μια ερώτηση με υποσημιώσεις:
Γιατί όλοι εσείς οι αριστεροί ( βαρέθηκα να βλέπω αριστερούς πολιτικούς και δημοσιογράφους ζάμπλουτους ) σπουδάζετε τα παιδιά σας στα κολέγια της Αγγλίας και της Αμερικής;
Γιατί δεν τα στείλατε λ.χ. στην Κούβα η στο ανατολικό μπλόγκ;
Εσείς γιατί δεν πήγατε στην Κούβα να ζήσετε με τον εβραίο δικτάτορα με τα δεκάδες στρατόπεδα συγκεντρώσεως όπου στοίβαζε τους πολιτικούς αντιπάλους;

Διότι πολύ απλά είστε δαιμονισμένοι, και θέλετε να εξαφανίσετε ότι χριστιανικό και ελληνικό έχει απομείνει.

Οταν ήρθε ο Κλίντον, στήσατε λαικό δικαστήριο στην Αθήνα με πρωταγωνιστή τον Καζάκο, ( αυτή κι αν ήταν θεατρική παράσταση) αλλά τώρα ως εξουσία γλείφετε τον Αμερικάνο.
Ο Αμερικάνος ήταν και είναι ο χορηγός σας - Και έχετε το θράσος να μιλάτε κι απο πάνω
Αλά ποιος να σας πει την αλήθεια κατάμουτρα; μήπως η Νεοταξίτικη εκκλησία;