Από σήμερα για πρώτη φορά στην ιστορία του νέου ελληνικού κράτους, υπάρχει αντίπαλος και λέγεται “Ελεύθερη Πατρίδα”.

Σήμερα, που η απογοήτευση, η απόγνωση και η θλίψη έχουν φωλιάσει στις καρδιές των Ελλήνων και που το απόλυτο σκοτάδι έχει απλωθεί μπροστά στα μάτια τους, ξεπροβάλλει μέσα από την καμένη γη, το κόμμα της “Ελεύθερης Πατρίδας”. 
Η “Ελεύθερη Πατρίδα” δεν είναι ένα κόμμα από αυτά που δημιουργούνται κάθε λίγο και λιγάκι. Είναι ένα κόμμα που σχεδιάστηκε για να αναλάβει την εξουσία την “επόμενη μέρα” για να μη βρεθεί ο ελληνικός λαός έρμαιο των παγκοσμιητών και των πολυεθνικών.
 
Δημιουργήθηκε από ανθρώπους με ηθική και αξίες που στόχο έχουν να βάλουν ξανά την Ελλάδα στο δρόμο της ιστορίας. Απευθύνετε σε αγνούς πατριώτες, σε καλούς χριστιανούς, σε ανθρώπους που έχουν θάρρος, ανοιχτό μυαλό και όραμα για να εργαστούμε όλοι μαζί συλλογικά και να φέρουμε την Ελλάδα εκεί που της αξίζει, στην κορυφή.
 
Μέχρι τώρα οι ισχυροί του κόσμου και αυτοί που κυβερνούσαν και συνεχίζουν να κυβερνούν την Ελλάδα δεν είχαν αντίπαλο στη χώρα μας. Από σήμερα για πρώτη φορά στην ιστορία του νέου ελληνικού κράτους, υπάρχει αντίπαλος και λέγεται “Ελεύθερη Πατρίδα”.
Καλή δύναμη σε όλους.

Ηλίας Ευαγγελόπουλος

Economist

Δεν υπάρχουν σχόλια: