Τα LIDL μία ακόμη φορά ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ: Ελληνικά σημαιάκια χωρίς καθόλου σταυρό. ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΕ.


Η ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ αλυσίδα LIDL και πάλι ΠΡΟΚΑΛΕΙ.


Αφαίρεσε τον σταυρό από την Ελληνική σημαία που βρίσκεται επάνω στα ελληνικά προϊόντα της. Πλέον αντί για Ελληνική σημαία εμφανίζονται μόνον μπλε άσπρες ρίγες με το σήμα "GR".

 (την ύπαρξη ελληνικών προϊόντων μας την παρουσιάζουν και ως "ευεργεσία", ενώ είναι μια γερμανική εταιρία που βγάζει κέρδη στην Ελλάδα. 

Αυτό έλειπε να μην είχαν καθόλου ελληνικά προϊόντα).

 

 



Διαβάζουμε εδώ   και εδώ ότι δεν δέχονται πιστωτικές κάρτες (για να παίρνουν μετρητά) 

 

"Δεν δέχονται πιστωτικές κάρτες! ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΤΩΡΑ; Μετρητά και ό,τι πάρουν διότι πολύ απλά…οι εισπράξεις πηγαίνουν Γερμανία και τωρα με τις κλειστές τράπεζες, δεν μπορεί να γίνει εξαγωγή κεφαλαίου.
Αντιθετα, σε άλλες αλυσίδες οι κάρτες γίνονται δεκτές κανονικότατα!
"

 

 

 

Διαβάζουμε εδώ  ότι "τα LIDLήξεραν για το κούρεμα της Κύπρουκαι 

"από τις 4 έως και τις 12 Μαρτίου, ο γερμανικός όμιλος έκανε τρεις συνολικά αναλήψεις, γλιτώνοντας το κούρεμα στα αποθεματικά του, το οποίο πραγματοποιήθηκε τρεις ημέρες μετά, στις 15 Μαρτίου"

 

 

Διαβάζουμε ότι πωλούν τα προϊόντα τους σε μεγαλύτερες τιμές στην Ελλάδα από ότι στο εξωτερικό  και ότι διάφορα τεχνάσματα φοροδιαφεύγουν (δείτε ερώτηση στη Βουλή εδώ). 

 


Εξ άλλου είναι πάγια η πολιτική των ξένων εταιριών, να 
μεταφέρουν τα κέρδη τους στο εξωτερικό με το πρόσχημα ότι είναι έξοδα για francising (δηλαδή για το όνομα της εταιρίας), οπότε, χωρίς μεγάλα κέρδη πληρώνουν ελάχιστο φόρο στο Ελληνικό κράτος.

 

Δείτε εδώ  πως ενώ διαφήμιζαν ότι τάχα "θα απορροφήσουν οι ίδιοι την αύξηση του ΦΠΑ", 3-4 μέρες πιο πριν αύξησαν τις τιμές των προϊόντων:

 

 

Διαβάζουμε για αρκετές περιπτώσεις μολυσμένων τροφίμων (δείτε πχ εδώ):

"Αρκετές είναι οι καταγγελίες και οι ποινές που έχουν επιβληθεί κατά καιρούς στη Lidl για κακή ποιότητα έως και ακαταλληλότητα προϊόντων της. Πρόστιμα πολλών χιλιάδων ευρώ για επιβλαβή τρόφιμα, παραπλάνηση του καταναλωτή (ακόμη και παραπλανητικές διαφημίσεις αναφορικά με τις τιμές) και μη τήρηση των απαιτήσεων της νομοθεσίας. Χαρακτηριστική ήταν η περίπτωση για μολυσμένο βοδινό κρέας σε κατάστημα της Β. Ελλάδας, στο οποίο ανιχνεύτηκε το παθογόνο στέλεχος e-coli O157."

 

Δείτε και εδώ

 



Δείτε τα μυρμήγκια να "κάνουν βόλτες" στα ψωμιά του LIDL:

https://www.youtube.com/watch?v=XQwJhFNETco





Είναι η ίδια αλυσίδα που δεν σέβεται ούτε την γιορτή της Παναγιάς μας τον 15Αύγουστο και έχει ανοιχτά τα καταστήματα της (δείτε εδώ).

 

 




Αρκετά τους ανεχθήκαμε.
Να μάθετε ότι η σημαία της Ελλάδος ΕΧΕΙ και ΣΤΑΥΡΟ.
Τουλάχιστον ΣΕΒΑΣΤΕΙΤΕ τα εθνικά μας σύμβολα.
ΚΑΝΕΙΣ στα γερμανικών συμφερόντων LIDL.

 

Ιερός Λόχος 2012

Έφεδροι και Φίλοι των Ειδικών Δυνάμεων


http://ierosloxos2012.blogspot.gr/2016/10/lidl.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: