Του Οσιομάρτυρα Κοσμά Φλαμιάτου: όπως μίαν ημέραν νομοθετηθή Οικουμενικής Συνόδου η κατάργησις της Ορθοδοξίας

82. Τούτου του νεωστί δι’ ενεργείας της επιβουλής, καθιδρυθέντος Σεμιναρίου, εις την Χάλκην της Κωνσταντινουπόλεως,  σκοπός προς τοις άλλοις πολλοίς, υπάρχει, ίνα νοθεύση κατά το πνεύμα της διαφθοράς και της πλάνης, και κατά τον προσηλυτισμόν της Αγγλίας, όλους τους εσομένους Πατριάρχας, και όλην εν γένει την Ιεραρχίαν της Ανατολής, όπως μίαν ημέραν νομοθετηθή Οικουμενικής Συνόδου η κατάργησις της Ορθοδοξίας, και η αντεισαγωγή της Λουθηρο-Καλβινικής αιρέσεως, εν ω συγχρόνως όλα τα άλλα σχολεία, προπαρασκευάζουσιν εκ της Ορθοδόξου νεολαίας, τόσας χιλιάδας, και μυριάδας ομόφρονας και συναγωνιστάς, κληρικούς, διδασκάλους τε και λαϊκούς.

***

Ο  Ανώνυμος άφησε ένα νέο σχόλιο για την ανάρτησή σας "Του Οσιομάρτυρα Κοσμά Φλαμιάτου: όπως μίαν ημέραν ...":

Χαίρετε εν Κυρίω Πάντοτε!

Επειδή μπήκαμε πριν λίγες μέρες στο νέο έτος για τους Εβραίους θα ήθελα να αναφέρω μία σημαντική προφητεία τους που την αναφέρουν και βασίζονται σε αυτή.
Κατ’ αρχήν το έτος 2016 είναι το εβραϊκό – ραββινικό έτος 5776 (διατρέχει την 6η χιλιετία γι αυτούς) το οποίο για τους Εβραίους αποτελεί το 120ο Ιωβηλαίο έτος από την αρχή της δημιουργίας και το 70ο από όταν ο Ιησούς του Ναυή πέρασε τον Ιορδάνη. Υπάρχει λοιπόν μία προφητεία που είναι πολύ διαδεδομένη μεταξύ των Εβραίων. Η προφητεία αποδίδεται από τους περισσότερους στον ραββίνο
Judah Ben Samuel που γεννήθηκε το 1140. Αναφέρει λοιπόν ότι οι Οθωμανοί Τούρκοι θα κυβερνήσουν την Ιερουσαλήμ για 8 Ιωβηλαία έτη (δλδ 400 χρόνια καθότι 8*50 =400) όπως και έγινε, 1517 – 1917. Κατά το 9ο Ιωβηλαίο έτος όπως προφήτευσε η Ιερουσαλήμ δεν θα ανήκει σε κανένα έθνος όπως και έγινε το 1917. Έπειτα είπε πως στο 10 Ιωβηλαίο έτος που είναι το έτος 1967 η Ιερουσαλήμ θα περάσει στον έλεγχο του Ισραήλ όπως και έγινε και τέλος ανέφερε ότι τα Μεσσιανικά χρόνια ξεκινάνε από το έτος 2017 (για τους Εβραίους αυτό το έτος ξεκίνησε στις 3 Οκτ του 2016)!! Να πούμε ότι η Ιωβηλαία περίοδος είναι 49 έτη (7*7) με το 50ο να είναι το Ιωβηλαίο έτος. Επίσης και το 1ο έτος από την νέα Ιωβηλαία περίοδο θεωρείται και αυτό Ιωβηλαίο έτος. Οι Εβραίοι θεωρούν ότι ο Μεσσίας τους θα έρθει σε ένα Ιωβηλαίο έτος! Παράλληλα ο Φραγκίσκος ανακήρυξε άρον άρον πέρυσι το έκτακτο Ιωβηλαίο έτος του Ελέους (μα τι σύμπτωση!!) το οποίο ολοκληρώνεται στις 20 Οκτωβρίου του 2016.
Οι Εβραίοι επισημαίνουν παράλληλα από την Παλαιά Διαθήκη και συγκεκριμένα από τον Ζαχαρία το εξής που αν συνδυαστεί με τα παραπάνω και με τα όσα έχω πει για το Θείο Έλεος των παπικών είναι ενδιαφέρον αν όχι αποκαλυπτικό:
Ζαχ. 1,16  Δια τούτο αυτά λέγει Κυριος· θα επιστρέψω εις την Ιερουσαλήμ με έλεος και αγάπην και ο ναός μου θα ανοικοδομηθή εις την πόλιν αυτήν, λέγει Κυριος ο παντοκράτωρ. Η περιοχή της Ιερουσαλήμ θα εκταθή ακόμη περισσότερον”.

Αλέξανδρος 

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Χαίρετε εν Κυρίω Πάντοτε!

Επειδή μπήκαμε πριν λίγες μέρες στο νέο έτος για τους Εβραίους θα ήθελα να αναφέρω μία σημαντική προφητεία τους που την αναφέρουν και βασίζονται σε αυτή.
Κατ’αρχήν το έτος 2016 είναι το εβραϊκό – ραββινικό έτος 5776(διατρέχει την 6η χιλιετία γι αυτούς) το οποίο για τους Εβραίους αποτελεί το 120ο ιωβηλαίο έτος από την αρχή της δημιουργίας και το 70ο από όταν ο Ιησούς του Ναυή πέρασε τον Ιορδάνη. Υπάρχει λοιπόν μία προφητεία που είναι πολύ διαδεδομένη μεταξύ των Εβραίων. Η προφητεία αποδίδεται από τους περισσότερους στον ραββίνο Judah Ben Samuel που γεννήθηκε το 1140. Αναφέρει λοιπόν ότι οι Οθωμανοί Τούρκοι θα κυβερνήσουν την Ιερουσαλήμ για 8 Ιωβηλαία έτη (δλδ 400 χρόνια καθότι 8*50 =400) όπως και έγινε, 1517 – 1917. Κατά το 9ο Ιωβηλαίο έτος όπως προφήτευσε η Ιερουσαλήμ δεν θα ανήκει σε κανένα έθνος όπως και έγινε το 1917. Έπειτα είπε πως στο 10 Ιωβηλαίο έτος που είναι το έτος 1967 η Ιερουσαλήμ θα περάσει στον έλεγχο του Ισραήλ όπως και έγινε και τέλος ανέφερε ότι τα Μεσσιανικά χρόνια ξεκινάνε από το έτος 2017(για τους Εβραίους αυτό το έτος ξεκίνησε στις 3 Οκτ του 2016)!!Να πούμε ότι η Ιωβηλαία περίοδος είναι 49 έτη (7*7) με το 50ο να είναι το Ιωβηλαίο έτος. Επίσης και το 1ο έτος από την νέα Ιωβηλαία περίοδο θεωρείται και αυτό Ιωβηλαίο έτος. Οι Εβραίοι θεωρούν ότι ο Μεσσίας τους θα έρθει σε ένα Ιωβηλαίο έτος! Παράλληλα ο Φραγκίσκος ανακήρυξε άρον άρον πέρυσι το έκτακτο Ιωβηλαίο έτος του Ελέους(μα τι σύμπτωση!!) το οποίο ολοκληρώνεται στις 20 Οκτωβρίου του 2016.
Οι Εβραίοι επισημαίνουν παράλληλα από την Παλαιά Διαθήκη και συγκεκριμένα από τον Ζαχαρία το εξής που αν συνδυαστεί με τα παραπάνω και με τα όσα έχω πει για το Θείο Έλεος των παπικών είναι ενδιαφέρον αν όχι αποκαλυπτικό:
Ζαχ. 1,16 Δια τούτο αυτά λέγει Κυριος· θα επιστρέψω εις την Ιερουσαλήμ με έλεος και αγάπην και ο ναός μου θα ανοικοδομηθή εις την πόλιν αυτήν, λέγει Κυριος ο παντοκράτωρ. Η περιοχή της Ιερουσαλήμ θα εκταθή ακόμη περισσότερον”.

Αλέξανδρος