Σύγχρονοι ἐφιάλται ἐν δράσει…

Η ανεκδιήγητη κ. Μ. Ρεπούση «ξανακτύπησε»! Στὶς 19 Μαΐου ἡ Βουλὴ τῶν Ἑλλήνων ἀποφάσισε νὰ τιμήσει τὴ μνήμη τῆς γενοκτονίας τῶν Ποντίων, μὲ τὴν τήρηση ἑνὸς λεπτοῦ σιγῆς. Ἡ ἐν λόγῳ «ἐθνομητέρα» ἀρνήθηκε ἐπιδεικτικὰ νὰ συμμετάσχει στὴν  τιμητικὴ αὐτὴ ἐκδήλωση καὶ ἀποχώρησε προκλητικὰ ἀπὸ τὴν αἴθουσα τοῦ  κοινοβουλίου! Θυμίζουμε στοὺς ἀναγνῶ στες μας πὼς καὶ πέρυσι τὸ ἴδιο εἶχε κάνει! Πληροφορούμαστε μάλιστα πὼς ἡ ἐν λόγῳ «κυρία» πανικοβλήθηκε ἀπὸ τὶς διατάξεις  τοῦ λεγομένου ἀντιρατσιστικοῦ νομοσχεδίου, τὸ ὁποῖο προβλέπει ποινικὲς διώξεις σὲ ὅσους δὲν ἀναγνωρίζουν τὶς ἀναγνωρισμένες γενοκτονίες καὶ ἔστειλε ἐπιστολὴ στὰ μέλη τοῦ κοινοβουλίου, προκειμένου νὰ μὴ «περάσει» ἡ συγκεκριμένη διάταξη, διότι στὸ ἑξῆς θὰ κινδυνεύει μὲ φυλάκιση, ἀρνούμενη νὰ ἀναγνωρίσει καὶ νὰ τιμήσει  τὶς ἐθνικές μας γενοκτονίες ἀπὸ τοὺς βαρβάρους ἀσιάτες φίλους της! Ὅσον ἀφορᾶ τὸ ἀβυσσαλέο μῖσος της κατὰ τοῦ Ἑλληνισμοῦ δὲν εἴμαστε σὲ θέση νὰ τὸ ἐξηγήσουμε.             Μόνο ἡ σύγχρονη ἐπιστήμη τῆς ψυχοπαθολογίας ἴσως μπορεῖ νὰ δώσει κάποιες                 ἐξηγήσεις. Τὸ εὐγενές μας Γένος γεννοῦσε πάντοτε πατριῶτες καὶ ἥρωες καὶ γιʼ αὐτὸ ἐπιβίωσε στοὺς αἰῶνες. Εὐτυχῶς οἱ Ἐφιάλτες ὑπῆρξαν ἐλάχιστοι καὶ δακτυλοδεικτούμενοι  ἀπὸ τὸ σύνολο τοῦ λαοῦ μας. Ἄξιο παρατηρήσεως εἶναι ὅτι οἱ σύγχρονοι Ἐφιάλτες «στεγάζονται» κυρίως στοὺς πολιτικοὺς συνδυασμοὺς τῆς ἀριστερᾶς καὶ δὲν εἶναι τυχαῖο πὼς καὶ ἡ κ. Ρεπούση «στεγάζεται» καὶ καλύπτεται ἀπὸ τὴν ἀριστερά! Ἕλληνες ψηφοφόροι πότε ἐπιτέλους θὰ γίνετε «κοψοχέρηδες»;

Simonopetra Terirem



Οποία κατάπτωσις και διαστροφή!

Έφθασαν, δυστυχώς, οι περισσότεροι εκπρόσωποι της Ορθοδοξίας να αναγνωρίζουν ως σπουδαίον τον ενσαρκωτήν της αιρέσεως Πάπαν, και όχι μόνον δεν καταβάλλουν προσπάθεια δια να επιστρέψουν οι αιρετικοί εις την Ορθοδοξίαν, αλλά και επευλογούν την αίρεσιν, αγωνιζόμενοι να πείσουν τους Ορθοδόξους πιστούς, ότι οι αιρετικοί παπικοί και προτεστάντες δεν είναι πεπλανημένοι! Όσοι δε από τους Ορθοδόξους πιστούς χριστιανούς, καλώς πράττοντες, δεν αποδέχονται τις αντορθόδοξες αυτές ενέργειες, αντί να επαινεθούν δια την εμμονήν των εις την πίστιν των Πατέρων τους, διώκονται σκληρώς. Οποία κατάπτωσις και διαστροφή!

ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΜΕΓΑΛΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΜΑΣ

Αντιγράφω από την «Φιλοκαλίαν» (Α τόμος ), τι αναφέρει ο Άγιος 
Ησύχιος ο Πρεσβύτερος (Λόγος προς Θεόδουλον ) :
 


Τυφλώνεται ο νους με τα εξής τρία πάθη: την φιλαργυρία, την κενοδοξία και την ηδονή.
 Η γνώση και η πίστη, που είναι σύντροφοι της ανθρώπινης φύσεως, από τίποτε άλλο δεν αδυνάτισαν παρά από τις τρεις αυτές κακίες. Ο θυμός και η οργή και οι πόλεμοι και οι φόνοι και όλος ο κατάλογος των λοιπών κακών εξ αιτίας των προηγουμένων αυτών παθών ισχυροποιήθηκαν πάρα πολύ μεταξύ των ανθρώπων. 

Φιλαργυρία, κενοδοξία και ηδονή είναι οι τρεις μεγάλοι εχθροί μας.
 

Ὀμιλία π. Ἀθανασίου Μυτιληναίου : Ἡ Ὁμοφυλοφιλία εἶναι ἀσθένεια, κληρονομική διάθεση ἤ πάθος;

Simeron Wordpress 

Ρωσία: Νόμος κατά της «γκέι προπαγάνδας»

ΕΝΕΚΡΙΝΕ Η ΔΟΥΜΑ

http://www.imerisia.gr

H ρωσική δούμα πέρασε νόμο που επιβάλλει αυστηρά πρόστιμα για την παροχή πληροφοριών σε σχέση με την ομοφυλοφιλία σε ανήλικους.
Το μέτρο ψηφίστηκε ομόφωνα και θα γίνει νόμος όταν εγκριθεί από την άνω βουλή και τον πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν -κάτι που μάλλον μοιάζει με τυπική διαδικασία.
Έξω από την δούμα, γκέι ακτιβιστές συγκρούστηκαν με…αντιφρονούντες.


Πίστη - Αγίου Ιωάννου του Χρυσοστόμου

«Ο μη αναγεννημένος πνευματικά άνθρωπος δεν δέχεται εκείνα που έχει αποκαλύψει το Πνεύμα του Θεού, γιατί του φαίνονται ανόητα».
Και σε πολλές άλλες περιπτώσεις, λέγει ο Απ. Παύλος, ο διεφθαρμένος βίος είναι η αιτία του να μην δέχεται κανείς τα τελειότερα δόγματα.
Ο ακάθαρτος βίος αποτελεί εμπόδιο στην κατανόηση υψηλών αληθειών, γιατί δεν αφήνει να φανερωθεί η διορατική ικανότητα της σκέψεως. Όπως λοιπόν δεν είναι ποτέ δυνατόν κάποιος, που βρίσκεται σε πλάνη και ζει ορθά, να παραμείνει στην πλάνη, έτσι δεν είναι εύκολο ένας που ζει με πονηριά, ξαφνικά να ατενίσει προς το ύψος των χριστιανικών αληθειών, αλλά εκείνος που πρόκειται να αναζητήσει και να βρει την αλήθεια, πρέπει προηγουμένως να είναι καθαρός από όλα τα πάθη. Γιατί εκείνος που έχει απαλλαγεί από τα πάθη, θα απαλλαγεί και από την πλάνη και θα βρει την αλήθεια.